Problemen (voorkomen) op de werkvloer? Onze arbeidsrecht advocaten weten raad! 

Met acht advocaten houden wij ons dagelijks bezig met het arbeidsrecht. Hierdoor hebben wij ons ver door kunnen specialiseren en beschikken we altijd over actuele kennis. Voor alle juridische aspecten van arbeidsrelaties bent u daarom bij ons aan het juiste adres.

Onze arbeidsrechtadvocaten

Voor alle juridische aspecten van arbeidsrelaties kunt u bij ons terecht. Vragen over het aannemen van personeel, discussies over gemaakte afspraken uit de arbeidsovereenkomst tot aan de beëindiging daarvan én zelfs daarna zijn zaken waarmee wij ons dagelijks bezighouden. Complexe arbeidsrechtelijke vraagstukken brengen wij terug tot de kern. Samen met u stemmen wij de strategie af, waarbij uw belangen altijd voorop staan. De focus ligt op het bereiken van een zo (kosten)efficiënt mogelijke oplossing voor u. Vanwege die benadering en onze proactieve advisering worden wij regelmatig ingeschakeld als sparringpartner voor diverse (strategische en beleidsmatige) kwesties. Wij zijn dus meer dan alleen procesadvocaten, maar mocht de beste oplossing voor uw zaak toch een gerechtelijke procedure zijn, dan gaan wij die zeker niet uit de weg.

NIEUW! Protocol Grensoverschrijdend Gedrag

Voorkom hoge vergoedingen en zorg voor een duidelijk beleid tegen grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer!

Nu te verkrijgen: een model-protocol voor ongewenst gedrag, inclusief tips voor de implementatie. En dat voor slechts 500,- excl. btw

Wij zijn altijd redelijk, maar laten niet met ons sollen. 

Dick Schreuder - Rijppaert & Peeters

Waar zijn we goed in?

Concreet ondersteunen wij HR en directie bij opstellen en aanpassen van diverse overeenkomsten in het arbeidsrecht. Verder bieden wij begeleiding en advies bij medezeggenschap of ontslag- en ziektedossiers. Ook procederen, adviseren en begeleiden wij in uiteenlopende kwesties.Rekentool transitievergoeding

Benieuwd naar de hoogte van de transitievergoeding bij de beëindiging van de arbeidsovereenkomst? Bereken het hier eenvoudig en snel.

Besparing werkgeverslasten 

Bespreek de besparingsmogelijkheden op uw werkgeverslasten binnen uw organisatie

Kennisdeling

Ontdek meer

Wij delen graag onze kennis en ervaring in het arbeidsrecht. Niet alleen door regelmatig (inhouse) Mast&rclasses en bijeenkomsten te organiseren, maar ook door het geven van (gast)colleges op universiteit en hogeschool. Verder houden wij u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van arbeidsrecht via onze artikelen of publicaties en social mediakanalen.


Ontdek meer

Vragen?

Heeft u advies nodig op het gebied van arbeidsrecht? Neemt u dan vooral contact met ons op via 0162-453811
of info@rijppaert-peeters.nl.