Mast&rclass Arbeidsrecht

Bij ons blijft u altijd up-to-date! De vakgroep Arbeidsrecht verzorgt een aantal keer per jaar vrijblijvende Mast&rclasses. Tijdens deze Mast&rclasses wordt u – op de praktische wijze die u van ons gewend bent – bijgepraat over en getraind in uiteenlopende arbeidsrechtelijke thema’s.

Nieuwe datums voor onze Mast&rclass Arbeidsrecht 

Nieuwsgierig hoe u uw kennis op het gebied van arbeidsrecht kunt verrijken? 

Een aantal keer per jaar hosten wij een kosteloze Mast&rclass Arbeidsrecht. Hierbij wordt u meegenomen in de meest uiteenlopende zaken wat betreft het arbeidsrecht. De Mast&rclass is een interactieve middag waar veel ruimte is voor vragen en praktische tips. Meld je vast aan voor onze Mast&rclass en wij houden je op de hoogte zodra de details meer vorm krijgen. 

Donderdag 12 oktober 2023  | Intern onderzoek: Do's & don'ts

Meldingen van ongewenst gedrag, verdenkingen van fraude of andere onregelmatigheden. Vroeg of laat wordt bijna iedere werkgever daarmee geconfronteerd. Onderzoek is in dat geval vereist. 

Maar hoe verricht je nou echt goed onderzoek en waar moet je rekening mee houden? Werkgevers gaan hier regelmatig de mis mee in. Daardoor kan de schade niet meer worden verhaald op de dader of is zelfs een billijke vergoeding verschuldigd aan de beklaagde of klager. Tijd dus voor verbetering! 

Tijdens de Mast&rclass Arbeidsrecht leer je do’s and don’ts van het (laten) verrichten van intern onderzoek. Na de Mast&rclass ben je volledig in staat om een onderzoek goed op te zetten! 

Locatie: Keizerstraat 11, Breda bij De Zaak Breda
Kosten: Gratis

Programma:
14.30 uur - Inloop en koffie
15.00 uur - Aanvang Mast&rclass
17.00 uur - Borrel met hapjes

Aanmelden? Druk op de onderstaande knop

Let op, de plekken zijn vaak snel vergeven. Mis het niet! 

Donderdag 28 maart 2024 | onderwerp volgt snel

Locatie: Keizerstraat 11, Breda bij De Zaak Breda
Kosten: Gratis

Programma:
14.30 uur - Inloop en koffie
15.00 uur - Aanvang Mast&rclass
17.00 uur - Borrel met hapjes

Mast&rclasses Arbeidsrecht zijn er speciaal voor u!

Vakgroep arbeidsrecht - Rijppaert & Peeters

Mast&rclass Arbeidsrecht op locatie

Regelmatig verzorgen onze arbeidsrechtspecialisten Mast&rclasses op locatie. Dit is voor u ook mogelijk! Het onderwerp wordt samen met u bepaald en afgestemd op de organisatie.


Neem contact op met één van onze arbeidsrechtspecialisten om de mogelijkheden te bespreken voor een inhouse Mast&rclass.

Theatershow terugkijken

De Grote Arbeidsrechtshow gemist? Kijk de theatershow hier terug!

Bekijk de show!

Inhouse Mast&rclass

Neem contact op met één van onze arbeidsrechtspecialisten om de mogelijkheden te bespreken voor een Mast&rclass op locatie

Neem contact op

Vragen?

Heeft u advies nodig op het gebied van arbeidsrecht? Neemt u dan vooral contact met ons op via 0162-453811 of
info@rijppaert-peeters.nl.