Succesvolle incasso van onbetaalde facturen: dé oplossing zonder hoge kosten

Iedere ondernemer hoort te krijgen waar hij recht op heeft. Als je goederen of diensten hebt geleverd, dan dien je daarvoor ook te worden betaald. Toch? De praktijk is soms anders. Wij van Rijppaert & Peeters Advocaten bieden u als ondernemer daarom nu dé oplossing voor de incasso van uw onbetaalde facturen. En dat zonder hoge advocaatkosten! U kunt via het formulier 24/7 op eenvoudige wijze online uw incasso indienen.

Incassotool

U kunt via bijgaande knop 24/7 op eenvoudige wijze online uw incasso indienen.

Snel, deskundig en doortastend

Wij komen voor u in actie. Direct. Daarbij kunt u rekenen op de service en expertise van een team van ervaren en gespecialiseerde incasso- en procesadvocaten. U bent hierdoor verzekerd van kwaliteit, integriteit en vertrouwelijkheid. Wij kennen de klappen van de zweep. Wij zijn volhardend en laten niet los. Wij beschikken – in tegenstelling tot incassobureaus en deurwaarders – over aanvullende middelen om uw recht te halen (bijvoorbeeld conservatoire beslaglegging, dagvaarding en faillissementsaanvraag). Wij kunnen dus meteen doorpakken als het moet. Hierdoor zijn wij als geen ander in staat om de druk op uw debiteuren op te voeren met betaling van uw openstaande facturen als resultaat.

De vervuiler betaalt

Wij vinden het niet meer dan redelijk dat uw debiteuren opdraaien voor de gevolgen van hun non-betaling. In onze aanmaningen zullen wij uw debiteuren dan ook tevens sommeren tot betaling van de incassokosten en rente. Bij een geslaagde incasso van uw volledige vordering inclusief rente en incassokosten ontvangt u het gehele bedrag van uw facturen en heeft u geen verdere kosten. Uw debiteuren betalen dan dus per saldo de aan onze inschakeling verbonden kosten. En zo hoort het!

Gunstige tarieven

Bij een gedeeltelijke incasso brengen wij u uitsluitend een gering percentage van het geïncasseerde bedrag in rekening en is het restant helemaal voor u. Hierbij geldt dat onze tarieven scherper zijn dan die van andere advocatenkantoren.

No win no fee

In het zeldzame geval dat onze inspanningen niet mochten leiden tot enige opbrengst, kost het u bijna niets. Op grond van de voor advocaten geldende regels is het ons niet toegestaan om u dan helemaal niets te rekenen (‘no cure no pay’). U bent in dat geval slechts een bescheiden bedrag van € 75,00 exclusief btw aan dossierkosten verschuldigd (‘no win no fee’). Er zijn dus geen hoge uurtarieven van toepassing, zodat het kosten-baten aspect u er geenszins van hoeft te weerhouden om uw zakelijke vordering aan ons uit handen te geven!

B2B incasso

Ons hierboven omschreven incasso concept ziet op de buitengerechtelijke incasso van onbetwiste Business-to-Business (‘B2B’) vorderingen ten bedrage van € 500,00 of meer binnen Nederland. Maar ook in overige gevallen – bijvoorbeeld: gerechtelijke incasso, internationale incasso en incasso van betwiste of particuliere vorderingen – zijn wij u graag van dienst. Deze zaken zijn bij ons eveneens in uitstekende handen. Neemt u gerust contact met ons op omtrent de mogelijkheden.

Cash is king!

Wij begrijpen dat een goede cashflow heel belangrijk voor u is. Niet betalende debiteuren zijn natuurlijk een doorn in het oog. Wij bieden u als crediteur met ons nieuwe incasso concept nu dé oplossing om uw onbetaalde facturen snel geïnd te krijgen. Vanwege de ‘no win no fee’ methode is het financiële risico voor u bovendien verwaarloosbaar.

No win, no fee

Hans de Crom - Rijppaert & Peeters

Vragen?

Heeft u advies nodig op het gebied van ondernemingsrecht? Neemt u dan vooral contact met ons op via 0162-453811 of info@rijppaert-peeters.nl.