Insolventierecht

De vakgroep Ondernemingsrecht bestaat uit een team van vijf gespecialiseerde advocaten. Op ons kantoor spreken we de taal van ondernemers. Of het nu om een grote onderneming of om een kleine start-up gaat, onze advocaten van de vakgroep Ondernemingsrecht staan voor u klaar. Wij streven naar praktische oplossingen, en behalen samen met u het beste resultaat voor uw onderneming. Onze advocaten zijn ook goede sparringpartners en adviseurs, en staan u bij, waar zij maar kunnen.

De droom van velen is ondernemen

- Hans de Crom, Rijppaert & Peeters

Ondernemingen

Wij hebben ruime ervaring in het bijstaan en adviseren van en het procederen voor een veelheid aan ondernemingen, maar ook indien u als bestuurder, aandeelhouder of op een andere manier bij een onderneming betrokken bent (geraakt), kunt u uiteraard bij ons terecht. Het vennootschapsrecht en rechtspersonenrecht valt ook onder de specialisatie van onze advocaten.

Wij staan u bij in bijvoorbeeld handelsgeschillen, het opstellen van contracten of kunnen u adviseren over aandeelhoudersgeschillen of (bestuurders-)aansprakelijkheidskwesties. De vakgroep beschikt over twee zeer ervaren curatoren die antwoord hebben op uw vragen over ondernemen in zwaar weer, faillissement, surseance van betaling, doorstart, herstructurering of turnaround management.

Ons ondernemingsrechtteam staat u bij op het gebied van:

  • faillissement;
  • WHOA;
  • surséance van betaling;
  • Doorstart;
  • WSNP

Artikelen over ondernemingsrecht

Ontdek meer

Wij delen graag onze kennis en ervaring in het ondernemingsrecht. Wij houden u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van insolventierecht via onze artikelen of publicaties en social mediakanalen.


Ontdek meer

Vragen?

Heeft u advies nodig op het gebied van ondernemingsrecht? Neemt u dan vooral contact met ons op via 0162-453811 of info@rijppaert-peeters.nl.