Familie en recht, hoe kunnen wij u helpen? 

Alle juridische kwesties die zich in de persoonlijke of relationele sfeer afspelen worden geregeld in het personen-, familie- of erfrecht. Bij ons op kantoor is familie en recht onderverdeeld in drie sub thema's. Familie- en personenrecht, mediation en erfrecht. Zie hieronder voor meer informatie 

Echtscheiding

Rijppaert & Peeters Advocaten biedt u deskundige hulp als het gaat om het doorlopen van een scheidingsproces. Bij ons staat u centraal, maar vergeten wij vooral het menselijke aspect niet.

Lees verder

Mediation

Er is ook een mogelijkheid om geschillen in een scheiding zonder rechter op te lossen. Dit doen wij door u bij te staan met mediation. Meer informatie hierover?

Lees verder

Erfrecht

Heeft u hulp nodig bij een erfrechtelijke situatie? Onze advocaten adviseren onder meer bij het maken van de juiste keuzes en fungeren als vertrouwenspersoon bij het afwikkelen van nalatenschap.

Lees verder

Overige vragen

Er zijn nog meer onderwerpen waar wij u bij kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan het uitleggen van een testament of het opstellen van huwelijkse voorwaarden. Wij staan voor u klaar!

Lees verder

Wij zijn er voor u

- Rijpaert & Peeters 

Vragen?

Heeft u advies nodig op het gebied van familie- en personenrecht? Neemt u dan vooral contact met ons op via
 0162-453811 of info@rijppaert-peeters.nl.