Internationaal

Lawrope is een internationaal samenwerkingsverband van advocatenkantoren, opgericht om met kwalitatief hoogstaande en betrouwbare partners zaken te behandelen die een grensoverschrijdend karakter hebben.

Internationale dienstverlening 

Lawrope heeft het doel om te voorzien in de internationale juridische behoeften van de relaties van de bij Lawrope aangesloten advocatenkantoren.

Of u nu een distributiecontract wil sluiten of een tweede huis wil kopen in Spanje, via het netwerk van Lawrope kunnen wij ervoor zorgen dat u ter plaatse juridisch wordt bijgestaan door goede advocatenkantoren. Kantoren waarmee ons eigen kantoor vaak ook al jaren samenwerkt en waar advocaten werken die wij ook persoonlijk kennen.

De advocatenkantoren van Lawrope zijn in staat om no nonsense, klantgerichte internationale juridische dienstverlening te bieden tegen een realistische prijs.

De samenleving wordt steeds internationaler, zowel zakelijk als privé.

- Floris Wubbena 

Internationale connecties

Naast de juridische dienstverlening hebben de bij Lawrope aangesloten advocatenkantoren banden met andere professionals zoals accountants en financieel adviseurs, belasting- en vastgoedadviseurs. In voorkomend geval kunnen zij u dus ook nog goed verwijzen naar andere dienstverleners.

Lawrope is er voor relaties van elke omvang: grote bedrijven, middelgrote bedrijven en particulieren.

Onze contactpersonen voor Lawrope

Vragen?

Heeft u advies nodig? Neemt u dan vooral contact met ons op via 0162-453811 of info@rijppaert-peeters.nl.