Gite Bright - van der Sluis

Duidelijk en oplossingsgericht. Dat staat bij mij voorop. Zowel in visie als in advisering, maar ook tijdens een procedure. Naast snelle resultaten natuurlijk. Niemand heeft er iets aan als zaken of conflicten lang blijven liggen.

Eind 2010 ben ik afgestudeerd. Daarna heb ik als advocaat gewerkt bij een middelgroot kantoor. Sinds oktober 2014 ben ik begonnen als advocaat bij Rijppaert & Peeters. Ik ben gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht.

Arbeidsrechtelijk houd ik me bezig met alle aspecten van flexibele arbeidsrelaties. Daarnaast adviseer en procedeer ik over diverse zaken, zoals (individueel en collectief) ontslag, concurrentiebedingen, ziektedossiers, reorganisaties en allerhande problemen op de werkvloer. Verder houd ik me bezig met de zaken die overlap hebben met het ondernemingsrecht. Zoals bijvoorbeeld statutair bestuurder, overgang van onderneming, contractsovername en werknemersaansprakelijkheid (fraude). In het ondernemingsrecht focus ik me vooral op commerciële contracten en samenwerkingsverbanden.

Als een betrouwbare sparringpartner voor allerlei uiteenlopende kwesties ben ik huisadvocaat voor diverse grote en kleine relaties. En als native speaker Engels weten ook vele internationale relaties mij te vinden. Verder geef ik regelmatig presentaties en Mast&rclasses over uiteenlopende onderwerpen.Doortastend, recht op het doel af met hart voor de zaak!

- Gite Bright - van der Sluis 

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten met het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Navigeer naar Arbeidsrecht

Lidmaatschappen/nevenfuncties

- Lid Business Club Push Breda

- Lid Business Club Bergvliet

- Lid Aithra

- Lid Business Club NAC Breda

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u advies nodig op het gebied van arbeidsrecht? Neem gerust contact op.

Bright@rijppaert-peeters.nl