Britt Herijgers

In augustus 2022 heb ik de master ondernemingsrecht aan Tilburg University afgerond. Gedurende mijn studies heb ik 7 jaar ervaring opgedaan bij Rechtbank Zeeland-West-Brabant. Als gerechtsjurist heb ik door de jaren heen verschillende soorten kantonzaken voorbij zien komen.

Omdat ik daadwerkelijk iets wil betekenen voor een rechtszoekende, werk ik sinds maart 2023 aan de andere kant van de rechtszaal. Als lid van de vakgroep Aansprakelijkheid en Letselschade richt ik mij op de belangen van het slachtoffer en de benadeelde.

Betrokken, tot op het bot gemotiveerd en een focus op resultaat.

- Britt Herijgers

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u advies nodig op het gebied van letselschade en aansprakelijkheidsrecht? Neem gerust contact op.

herijgers@rijppaert-peeters.nl

Bekijk hier de laatste artikelen van Britt Herijgers

Ontdek meer

Wij houden u graag op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen op het gebied van letselschade via onze artikelen en social mediakanalen.

13 mei, 2024 door
Britt Herijgers

Wie betaalt mijn (letsel)schade als ik zelf een ongeluk veroorzaak?

Ontdek wie uw letselschade vergoedt na een zelfveroorzaakt ongeluk: OVI en SVI verzekeringen bieden oplossingen.

Lees verder
12 april, 2024 door
Evy Koertshuis

Regresvordering van de werkgever bij letselschade van een werknemer

Financiële schade voor werkgever is te verhalen (tot op zekere hoogte) bij letselschade van medewerker door derde. Lees hier meer!

Lees verder
29 januari, 2024 door
Mark van Raak

De zaak Zaïro

Zaïro, een veertienjarige jongen met meervoudige handicaps, werd op tragische wijze beëindigd als gevolg van ernstige brandwonden die hij opliep door een te heet bad.

Lees verder
30 maart, 2021 door
Mark van Raak

Moet in letselschadezaken worden geprocedeerd?

In letselschadezaken hoeft zeker niet altijd te worden geprocedeerd. Neemt u een letselschadeadvocaat in de arm, dan wordt u niet alleen kundig bijgestaan, maar is het de andere partij ook duidelijk dat u wel kunt gaan procederen. En dat zal …

Lees verder
30 september, 2020 door

Wanneer hebt u recht op een vergoeding van affectieschade?

Een ernstig ongeval, een geweldsmisdrijf of bijvoorbeeld een medische fout brengt vanzelfsprekend groot verdriet en leed met zich mee voor het slachtoffer. Het slachtoffer kan van de aansprakelijke partij een vergoeding voor deze zogenoemde immateriële sc

Lees verder
10 oktober, 2023 door
Evy Koertshuis

Met alcohol op een ongeluk veroorzaken. Hoe zit dit met de verzekering?

We weten het allemaal: alcohol en (auto)rijden gaan niet samen. Sterker nog, het is verboden. Doe je dit toch? Hoe zit het dan met de verzekering? Lees hier meer in de nieuwste blog van Evy Koertshuis

Lees verder
Ontdek meer