Mark van Raak

Sinds begin 2009 ben ik aan Rijppaert & Peeters Advocaten verbonden. Ik ben letselschade advocaat en voer onze vakgroep Aansprakelijkheid en Letselschade aan.

Dagelijks adviseer, onderhandel en procedeer ik over kwesties ter zake aansprakelijkheid, personenschade en verzekeringsrecht.

Mijn primaire drijfveer is om slachtoffers met letselschade – die zich veelal in een kwetsbare positie bevinden – te helpen in hun strijd tegen, veelal, de verzekeraar. Met volle overgave streef ik steeds een goede en rechtvaardige oplossing na: de schade van mijn cliënt dient volledig te worden vergoed. Om dit te bereiken koppel ik kennis en juridische creativiteit aan heldere communicatie.

Komen we er onderling niet met de (verzekeraar van de) aansprakelijke partij uit, dan schuw ik gerechtelijke procedures niet.

Presentaties en workshops

Ik verzorg geregeld juridische presentaties en workshops op het gebied van letselschade- en aansprakelijkheidsrecht. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met mij op. 

Grotius Personenschade

De postacademische specialisatieopleiding ‘Grotius Personenschade’, gericht op het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht, heb ik met succes afgerond.

Bedachtzaam, empathisch en vindingrijk. Bij mij is uw zaak in uitstekende handen.

- Mark van Raak

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten met het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Letselschaderecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Navigeer naar letselschade

Lidmaatschappen/nevenfuncties

- Lid Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA)

- Lid Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)

- Lid ondernemersvereniging

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u advies nodig op het gebied van letselschade of aansprakelijkheidsrecht? Neem gerust contact op.

Raak@rijppaert-peeters.nl