Floris Wubbena

Floris is sinds 2000 als advocaat werkzaam bij Rijppaert & Peeters Advocaten en vanaf 2009 partner.

Vastgoed en huurrecht

Floris is huurrechtspecialist en houdt zich al meer dan 20 jaar actief bezig met het huurrecht. Sinds 2015 is hij ook bestuurslid van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA). Als huurrechtspecialist formuleert en beoordeelt Floris met regelmaat huurovereenkomsten en staat hij daarnaast particuliere (ver)huurders, vastgoedeigenaren en woningcorporaties bij in adviesvragen en geschillen.

Door zijn dagelijkse werkzaamheden weet Floris als geen ander waar woningcorporaties, vastgoedeigenaren, makelaars en huurders van bedrijfsruimte mee te maken hebben. Floris geeft met regelmaat cursussen over het huurrecht bij Huuropleiders.

Daarnaast adviseert en procedeert Floris over andere vastgoed gerelateerde kwesties, zoals onder meer koopovereenkomsten, projectontwikkeling, bouwgeschillen etc…

Arbeidsrecht en ondernemingsrecht

Floris adviseert diverse ondernemingen op uiteenlopende kwesties waar zij in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgen. Zijn ervaring reikt van vastgoedrecht tot arbeidsrecht, aansprakelijkheidsrecht en contractenrecht. En niet alleen dat; sinds enige jaren heeft ook het privacyrecht zijn bijzondere aandacht. Ondernemingen kunnen bouwen op een breed georiënteerde juridische raadgever. 

Lawrope

Als actief lid van Lawrope heeft Floris een uitgebreid en betrouwbaar netwerk (mede)opgebouwd van internationale advocaten om de aanpak van internationale juridische vraagstukken voor onze cliënten te vergemakkelijken.

Ik voorzie klanten graag snel van deskundig advies en denk daarbij ook ‘out of the box’.

- Floris Wubbena

Registratie Nederlandse Orde van Advocaten

Ik ben in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten met het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:

– Huurrecht

Op grond van deze registratie ben ik verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Navigeer naar huurrecht

Lidmaatschappen/nevenfuncties

- Secretaris Vereniging van Huurrechtadvocaten (VHA)

- Voorzitter VECOO (Vereniging voor eigenaren van commercieel onroerend goed in Oosterhout)

- Voorzitter Push Business Club

- Lid van de Raad van Toezicht van Theater De Bussel

Actief lid Lawrope (internationaal samenwerkingsverband van advocaten)

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u advies nodig op het gebied van vastgoedrecht of privacy & recht? Neem gerust contact op.

Wubbena@rijppaert-peeters.nl